Hoppa till innehåll
Home » Målare pris?

Målare pris?

Målare pris?

Kontakta oss för en fri offert med vårt pris för målare

Begär en fri offert!
Målare Jönköping Favicon
Male painter talking on mobile phone in workshop

Ska du måla om, tapetsera eller fräscha upp fönster eller fasad med ny färg? Kontakta oss på Målare Jönköping. Vi förser dig med en offert med fast- eller timpris för målare för ditt projekt. Vi tar oss an allt från små måleriprojekt till omfattande arbeten.

Berätta gärna så utförligt som möjligt om ditt projekt så att vi kan göra en utförlig beskrivning av kostnad för fasadmålning eller måleriarbeten inomhus. När du anlitar oss i egenskap av privatperson kan du använda dit ROT-avdrag och endast betala 70 % av arbetskostnaden. Att begära en första offert från oss förbinder sig inte till någonting.

Offerten ger dig en god översikt över vad de olika delarna av vad målningen eller tapetseringen kan kosta. Prisförslaget är på intet sätt bindande, utan ger dig en första uppskattning som du kan ta ställning till i lugn och ro. Vi kommer gärna på ett fritt hembesök för att höra mer om ditt projekt.

Vi skickar uppgifter om kostnader för ditt projekt inom 48 timmar!

Offerten ger dig en god översikt över vad de olika delarna av vad målningen eller tapetseringen kan kosta. Prisförslaget är på intet sätt bindande, utan ger dig en första uppskattning som du kan ta ställning till i lugn och ro. Vi på Målare Jönköping kommer gärna på ett fritt hembesök för att höra mer om ditt projekt.

Vad säger våra kunder?

Omdömen om kostnad för tapetsering och måleriarbeten

Vår villa behövde målas om. Vi begärde in flera offerter, men bestämde oss snabbt för Målare Jönköping. De var punktliga, höll sig till det avtalade priset och var trevliga att ha att göra med.
Anita A.
Fasadmålning Jönköping
Jag tog hjälp av företaget för att måla om min trävilla. Har inget att klaga på och kan absolut rekommendera målarna. De kom på avtalad tid och gjorde ett ordentligt arbete.
Johan S.
Målare, Nässjö
Jag tog hjälp av målerifirman med tapetsering av vardagsrummet då jag valt en tapet som behövde mönsterpassas. Både jag och min fru är grymt nöjda med slutresultatet. Tack!
Josef B.
Tapetsering, vardagsrum

Anlita våra målare och sänk kostnaden med ROT-avdraget

Dra av 30 % av arbetskostnaden

När du anlitar oss i egenskap av privatperson kan du sänka din kostnad för tapetsering eller målning genom att ta del av ROT-avdraget. Skattereduktionen ger dig som äger den bostad vi utför arbetet i möjlighet att dra av 30 % av kostnaden för arbetet upp till 50 000 kronor. Om ni är två personer som äger fastigheten tillsammans kan ni lägga ihop era ROT-avdrag. Kontakta oss så berättar vi mer!

Den här webbplatsen använder kakor för att du ska få en bra användarupplevelse