Hoppa till innehåll

Fasadmålning Jönköpng

Room Painting by Men

Prisvärd fasadmålning i Jönköping

Är det dags att ge din fasad omsorg? Vi på Målare Jönköping är experter på alla typer av fasader och ytskikt. Anlita oss för att få jobbet gjort på nolltid till ett bra fasadmålning pris.

Hos oss får du ett bra pris för att anlita målare. Medarbetarna har lång dokumenterad erfarenhet av fasadrenovering och fasadmålning i Jönköping. Vi tar oss an alla typer av jobb med stort engagemang, allt ifrån ommålning av ditt garage till större fasadrenoveringar på flerfamiljshus.

Vi är en fasadfirma baserad i Jönköping men arbetar även i närliggande områden så tveka inte att höra av dig för att få information om var vi jobbar.

Kontakta oss för en offert på fasadmålning

Vi hjälper dig med fasadmålning på alla ytskikt

Att måla om fasaden är ofta ett stort och tidsödande projekt om du ska göra det själv. Oftast sparar du mycket tid och ibland även pengar på att anlita duktiga hantverkare. Du är välkommen att kontakta oss för ett första möte eller hembesök för att vi bättre ska kunna bedöma arbetets omfattning. Vi kan även erbjuda en kostnadsfri offert där du får en uppgift på pris per kvm för fasadmålningen.

Vi vet av erfarenhet att våra kunder gärna vill komma igång snabbt med sina projekt. Därför erbjuder vi ett hembesök hos dig inom 48 timmar. Under hembesöket samtalar vi om dina förväntningar och undersöker förutsättningarna på plats för att kunna ge en realistisk offert på arbetet.

Lång erfarenhet av fasadmålning

När du anlitar oss behöver du inte oroa dig för förarbete och städning efter fasadmålningen, vi tar ansvar för hela projektet från start till mål.

Vi har en gedigen erfarenhet av olika typer och fasader och är experter på färgval som passar ytskiktet på just din fastighet.

Att förarbetet är noggrant gjort innan målningen påbörjas är a och o för ett snyggt och hållbart resultat. Våra hantverkare lägger därför stor vikt vid att grundarbetet ska utföras på ett korrekt sätt. Ett bra grundarbete kan förlänga fasadmålningens livslängd med flera år.

Fasadmålning i Jönköping erbjuder en helhetslösning som gör att du som kund kan känna dig trygg hela vägen.

Kundernas röster om våra tjänster

Omdömen om våra fasadmålare

Jag anlitade Fasadmålning i Jönköping eftersom min putsade fasad hade börjat få sprickor. De hjälpte mig att göra en grundlig undersökning av putsen och laga där det behövdes innan målning. Resultatet blev långt bättre än förväntat.
Jens Svensson
Målning av putsfasad
Jag köpte en sommarstuga som var i behov av renovering. Det var till stor hjälp att anlita Fasadmålning i Jönköping och ommålningen gick både snabbt och lätt och ledde till att jag blev klar med renoveringen långt innan jag trodde.
Emelie Rask
Ommålning av sommarstuga
Hantverkarna på Fasadmålning i Jönköping visade sig vara verkliga experter på fasadmålning. Resultatet blev många gånger bättre än om jag hade gjort det själv och kommunikationen flöt på bra under hela projektets gång.
Hans Eriksson
Fasadmålning villa

Fasadmålning i Jönköping - vi har alla certifikat och tillstånd

Alla hantverkare på Målare Jönköping innehar de kunskaper som krävs för att kunna putsa och måla fasader.

Vi innehar alla försäkringar som krävs för säkra och trygga måleriarbeten. Vi strävar efter att arbeta på ett hållbart sätt med de kommande generationerna i tankarna. När vi utför fasadmålning gör vi det med färger av hög kvalitet men som samtidigt är ett bra miljöval.

Den här webbplatsen använder kakor för att du ska få en bra användarupplevelse