Hoppa till innehåll

Fönstermålning Jönköping

Room Painting by Men

Fönstermålning i Jönköping - prisvärd renovering av dina fönster

Att renovera och måla om fönster kan vara ett arbete som är både tidsödande och krångligt för amatören. Anlitar du oss så får ju jobbet gjort snabbt och effektivt och till en rimlig kostnad för att måla fönster.

Vi som jobbar med fönstermålning i Jönköping är kunniga hantverkare som har lång erfarenhet av att renovera och måla fönster. Vi tar emot alla typer av uppdrag, allt ifrån enstaka fönster som behöver fräschas upp till totalrenovering av fönster i stora flerfamiljshus.

Vi är baserade i Jönköping men tar uppdrag i närliggande områden och jobbar med alla typer av fönsterfärger såsom linoljefärg och akrylatfärg.

Kontakta oss för ett prisförslag

Få en offert inom 48h

Om du är ute efter effektiv, trygg och professionell hjälp med att renovera fönster så kan vi hjälpa dig. Att våra kunder är nöjda med våra tjänster är vårt självklara fokus.

Du kan givetvis utnyttja ROT-avdraget när du anlitar oss för att få ner kostnaderna för projektet. Kontakta oss via formuläret nedan eller på telefon för att boka ett första förutsättningslöst möte eller ett hembesök.

Genom att boka ett hembesök med någon av våra erfarna hantverkare kan vi få en bättre översikt av förutsättningarna inför projektet och därmed göra en bättre beräkning av kostnad och tidsåtgång.

Kontakta oss redan idag så skickar vi en offert inom 48 timmar.

Mångårig erfarenhet av fönsterrenovering

Alla våra hantverkare har lång erfarenhet av att renovera och måla olika typer av fönster i varierande stilar och från olika epoker.

Har du ett gammalt hus så ser vi självklart till att renovera och måla dina fönster enligt tidstypiska metoder.

Att renovera och måla dina fönster kan ge ett rejält lyft för din fastighet om det görs på rätt sätt. Anlitar du oss så kan du vara trygg med att vi tack vare expertkunskap och lång erfarenhet utför jobbet med stor noggrannhet och finess.

Vi som arbetar med fönstermålning i Jönköping är stolta över att kunna erbjuda professionell hjälp till dig som behöver restaurera dina fönster.

Så säger våra kunder om fönstermålning Jönköping

Omdömen om våra fönstermålare

Jag anlitade företaget för önstermålning i Jönköping för att renovera tre mycket väderåtgångna fönster i mitt hus. Jag fick tillbaks dem efter tolv dagar och då var de svåra att skilja från nya fönster. Jag kommer absolut att anlita firman när det blir dags att renovera mina andra fönster.
Jörgen Hansson
Renovering av fönster
Jag är ordförande och huvudansvarig för renovering av fönster och balkongdörrar i vår bostadsrättsförening. Fönstermålning i Jönköping höll tidsplanen och arbetade försiktigt i lägenheterna för att inte skada golv eller väggar.
Lisa Hallgren
Fönsterrenovering i bostadsrättsförening
Efter tips från bekanta bestämde jag mig för att ta hjälp av Fönstermålning i Jönköping för att renovera fönster i min stuga från 1800-talet. Jag blev glatt överraskad över hur kompetenta och kunniga hantverkarna var om byggnadsvård av gamla hus.
Jimmy Persson
Fönstermålning av 1800-talsfönster

Fönstermålning i Jönköping - certifierade och professionella hantverkare

Det ska kännas tryggt att anlita hantverkare och därför visar vi på Målare Jönköping mer än gärna våra tillstånd och certifikat för våra kunder.

Våra försäkringar skyddar både våra kunder och våra hantverkare och skapar en trygghet och tillit hela vägen genom projektets gång.

Behöver du hjälp med fönstermålning så är vi det självklara valet som erbjuder professionalism, trygghet och kvalitet. God kommunikation och transparens är a och o för våra kundrelationer. Vi har ett stort fokus på hållbarhet och inkluderar alltid ett miljötänk i vårt arbete genom val av färg och arbetsmetoder.

Den här webbplatsen använder kakor för att du ska få en bra användarupplevelse