Hoppa till innehåll

Tapetsering Jönköping

Caucasian Men Installing Wallpaper on His Bedroom's Wall

Prisvärd tapetsering i Jönköping med omnejd

Anlita oss för tapetsering i Jönköping när du inte vill kompromissa med kvalitén. Våra målare har lång branscherfarenhet och de säkerställer alltid att det viktiga grundarbetet blir noggrant utfört för ett perfekt slutresultat. Våra priser håller en konkurrenskraftig kostnad för tapetsering och målning.

Med en ny tapet eller ny färg på väggarna förändrar du snabbt uttrycket i ett rum och det kan vi på Tapetsering i Jönköping hjälpa dig med. Vårt mål är att kunderna alltid ska bli 100 % nöjda med arbetet, därför erbjuder vi tapetsering med garanti.

Genom åren har vi haft flest uppdrag på tapetsering och måleri i Jönköping, Nässjö och Eksjö, men vi verkar i hela Småland och anlitas av privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Få en offert inom 48h

Oavsett om du behöver hjälp med att tapetsera om ett helt hus, måla om i en bostadsrätt eller tapetsera över gammal tapet i en hall, så kan vi hjälpa till. Vi åtar oss alla typer av jobb inom tapetsering och målning och inget jobb är för litet eller för stort för oss. Låt oss veta dina önskemål. Vi återkommer till dig inom 48 timmar med en kostnadsfri offert.

När du anlitar oss så kan du lita på att arbetet blir utfört med största noggrannhet. Förarbetet är det som tar mest tid, ibland upp till 90 % av den totala tiden, och här spacklar och slipar vi så att det viktiga underlaget blir bra, en förutsättning för att tapetseringen eller målningen ska bli perfekt.

Vi erbjuder alltid 100 % nöjd kund-garanti.

Erfarna målare fixar ditt hem

Alla våra målare har mångårig erfarenhet av målningsjobb och förstår vikten av noggrannhet, både i det viktiga förarbetet och vid ytmålningen för att få ett så bra resultat som möjligt.

Vi utför alla typer av tapetsering och måleriarbeten och skräddarsyr tjänsten enligt dina önskemål och krav. Inga miljöer är främmande för oss.

Noggrannhet är det allra viktigaste för oss, både vad det gäller själva arbetet men även att vara noggranna och tydliga i kommunikationen med våra kunder. De ska alltid veta exakt vad som ingår och hur jobbet utförs. Vi är säkra på att det är en framgångsfaktor till nöjda kunder.

Vi på Tapetsering i Jönköping känner ett stort miljöansvar och har alltid miljötänket i fokus för vårt arbete.

Vad tycker våra kunder om Tapetsering Jönköping?

Läs omdömen om våra tapetserare

Jag anlitade Tapetsering i Jönköping för att tapetsera och måla om i vårt sovrum. Resultatet blev en ny tapet, ommålade fönster- och dörrkarmar och golvlister. Det blev jättefint, här kommer jag kunna sova gott.
Sara Mikkelsson
Tapetsering sovrum
I maj köpte vi ett nytt fast gammalt hus och ville passa på att fräscha till innan vi flyttade in. Målarna på Tapetsering i Jönköping gjorde ett strålande jobb med omtapetsering i flera rum trots att det var knepigt med sneda vinklar och vrår. Rekommenderas varmt.
Krister Haraldsson
Tapetsering och målning
Trevliga killar och tjejer fixade tapetsering av flera fondväggar och målning av väggar i vårt kontorslandskap. Jobbade effektivt och kommunikationen gick smidigt till väga. De utförde jobbet till ett rimligt pris också.
Bo Wallgren
Tapetsering kontor

Anlita proffs på tapetsering i Jönköping med omnejd

Vi på Målare Jönköping följer noggrant branschens alla regler och riktlinjer så att våra kunder ska kunna känna sig trygga med att tapetsering och målning sker på ett fackmannamässigt sätt.

Vi använder oss av dokumenterade tydliga rutiner och processer för att kunna genomföra projekten på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt och med nöjda kunder.

Företaget är sedan certifierade inom kvalitet ”Kvalité ISO 9001” enligt DNV, detta för att i slutändan kunna garantera nöjda kunder. Vi har mycket goda omdömen från tidigare kunder gällande tapetsering och målning, och vi är övertygade att den största anledningen till det är våra trevliga och kunniga anställda som alltid gör sitt bästa.

Den här webbplatsen använder kakor för att du ska få en bra användarupplevelse