Hoppa till innehåll

Tjänster

Målning och tapetsering för privatpersoner och företag

Caucasian Men Installing Wallpaper on His Bedroom's Wall

Tapetsering

Vi kan hjälpa dig med tapetsering. Vår målerifirma har lång erfarenhet av små som stora uppdrag och vi kan tapetsera såväl hall som vardagsrum och sovrum. Medarbetarnas kompetens säkerställer ett perfekt slutresultat både när det kommer till grundarbete och mönsterpassning.

Fasadmålning

Kontakta oss när du är i behov av fasadmålning. Våra erfarna fasadmålare kommer till den aktuella fastigheten för en kostnadsfri konsultation.

wall
Room Painting by Men

Fönstermålning

Är du i behov av fönstermålning? Vi erbjuder prisvärd målning av fönster med nöjd-garanti. Våra fönstermålare tar sig an uppdrag såväl hos privatpersoner som åt företag och bostadsrättsföreningar. Kontakta oss för gratis fönsterbesiktning och en fri offert!

Begär en fri offert

Male painter talking on mobile phone in workshop

Våra kunder har ordet

Tack för alla omdömen om våra målares arbeten!

Jag kan varmt rekommendera det här företaget. De var punktliga och noggranna. Vi är nöjda med våra nya tapeter och bemötandet från målarfirman. Kommer rekommendera dem till vänner och bekanta.
Anna B.
Tapetsering vardagsrum och hall
Företaget hjälpte oss att måla vår träfasad. De kom på hembesök och därefter fick vi en offert. Vi kände direkt förtroende för killarna och de gjorde verkligen ett bra jobb.
Ali S.
Fasadmålning Jönköping
En firma som erbjuder bra priser och ett jobb som utförs enligt överenskommelse. Jag tog hjälp av Målare Jönköping för att måla om träfönster som var i behov av rejält underhåll. Kan rekommendera företaget!
Lars F.
Målning av träfönster

En certifierad målarfirma

Vi har alla nödvändiga försäkringar och certifikat

Den här webbplatsen använder kakor för att du ska få en bra användarupplevelse